Cyklistický raj v srdci mesta
photo

Green Corner: Cyklistický raj v srdci mesta

Green Corner nie je len ďalším rezidenčným projektom - je to útočisko pre cyklistov a milovníkov prírody, ktorí hľadajú domov blízko centra mesta, ale s dostatkom zelene a možností na voľný čas. Nachádza sa v obľúbenej lokalite Februárka pri Zváračáku, len kúsok od širšieho centra Bratislavy, s rýchlym prístupom k mestským parkom a rekreačným zónam. Navyše, projekt ponúka veľkokapacitný priestor na odkladanie bicyklov a miestnosť na umývanie bicyklov, čím sa zvyšuje komfort pre cyklistov.

Zeleň vo všetkých smeroch

Green Corner je viac než len bytový komplex - je to miesto, kde sa zeleň stáva súčasťou vášho každodenného života. Fasáda budovy, strecha, lodžie a terasy sú porastené sviežou zeleňou, čím sa vytvára príjemné a relaxačné prostredie. Vertikálna záhrada, ktorá sa tiahne pozdĺž fasády, je netradičným prvkom, ktorý dodáva charakter budove a prispieva k zlepšeniu kvality ovzdušia.

Zelené aktivity vo vašom okolí

Okrem zelene priamo v komplexe, Green Corner ponúka aj rýchly prístup k mestským parkom a rekreačným zónam. Či už sa rozhodnete pre prechádzku v blízkosti parku na Ľudovom námestí alebo relaxáciu pri Račianskom mýte, Green Corner je ideálnym východiskovým bodom pre vaše prírodné dobrodružstvá. Prehľad cyklistických chodníkov v okolí nájdete na mape cyklistických chodníkov.

Podpora cyklistiky a aktívneho životného štýlu

Cyklisti sa v Green Corner určite cítia ako doma. S blízkosťou cyklochodníkov, ktoré vás spoja s centrom mesta a jeho okolím, máte neobmedzené možnosti na prehliadanie mesta na dvoch kolesách. Okrem toho môžete objavovať krásy bratislavských lesov a prírodných parkov, ktoré sú ľahko dostupné z vašej nového domova.

Nadštandardné bývanie s ohľadom na prírodu

Byty v Green Corner sú nielen moderné a štýlové, ale aj priateľské k životnému prostrediu. Vyberáte si z 1,5-izbových, 2-izbových, 3-izbových alebo 4-izbových bytov, ktoré spĺňajú najvyššie štandardy kvality a pohodlia. S veľkoplošnými oknami, klimatizáciou a ďalším vysoko kvalitným vybavením sa tu cítite ako doma.

Zelený životný štýl so všetkým pohodlím

Green Corner nie je len miesto na bývanie, je to spôsob života. Tu môžete žiť bezstarostne a vychutnávať si každú chvíľu vo svojom vlastnom zelenom raji. Užívajte si mestský život a všetky jeho výhody, pričom si zároveň užívate prírodné prostredie a výhody, ktoré ponúka Green Corner.

Green Corner - váš cyklistický raj v srdci Bratislavy. Pripravený na cestu do prírody?

Ďalšie novinky