Zafixujte cenu bytu s 20% DPH
photo

Od budúceho roka sa chystá zvýšenie DPH na 23%, čo môže výrazne ovplyvniť ceny nehnuteľností. Máme pre vás skvelú príležitosť, ako sa tomu vyhnúť!

Podpíšte zmluvu o budúcej zmluve do konca tohto roka a garantujeme vám, že konečná cena vášho bytu ostane na súčasnej úrovni! Aby akcia platila, záloha vo výške 20% z celkovej ceny bytu musí byť pripísaná na náš účet do 31. decembra 2024.

 

Ako to funguje?

 

Zmluva o budúcej zmluve
Ak si do konca roka 2024 vyberiete a rezervujete váš nový byt, podpíšeme s vami zmluvu o budúcej zmluve. Pri podpise zaplatíte aspoň 20% z celkovej ceny bytu, vrátane súčasnej DPH 20%.

 

Dokončenie výstavby a kolaudácia
Po dokončení výstavby a kolaudácii bytu doplatíte zvyšných 80% ceny, no čo je najdôležitejšie – cena sa už nezmení! Ušetríte tak na prípadnom zvýšení DPH, ktoré môže platiť od nového roka.

 

Prečo konať teraz?

 

Zafixovaná cena – Podpisom zmluvy teraz si zaistíte výhodnú cenu bytu, ktorú nezvýši ani nové zdanenie.

Rastúce náklady – Očakávané zvýšenie DPH na 23% môže zdvihnúť ceny nehnuteľností v budúcnosti.

Dlhodobá investícia – Zaistite si výhodnú investíciu do nehnuteľnosti bez obáv z nárastu cien.

 

Nezmeškajte šancu!

 

Máte len obmedzený čas! Ak podpíšete zmluvu do konca tohto roka, garantujeme vám súčasnú celkovu cenu bytu. Ušetrite a zaistite si výhodnú cenu ešte dnes.

 

 

Prezrite si našu aktuálnu ponuku  a vyberte si svoj vysnívaný byt. Ak máte otázky, prípadne informácie o možnostiach financovania, neváhajte nás kontaktovať  – sme tu, aby sme vám pomohli.

Ďalšie novinky