Green Corner už rastie do krásy. Stavba ide podľa plánu
photo

Štýlové mestské bývanie sme pre vás začali stavať v treťom štvrťroku 2023. Veľmi nás teší, že výstavba napreduje podľa stanoveného časového harmonogramu. 

 

Čo všetko sme doteraz stihli? Začali sme výkopom stavebnej jamy, vybudovaním podzemných tesniacich stien a založením stavby. Pokračovali sme vybetónovaním základnej platne a naplno sme rozbehli práce na podzemných podložiach. Krok po kroku dokončujeme práce v podzemnej časti projektu. Naši stavební robotníci finalizujú železobetónové konštrukcie podzemných podlaží, kde pre vás budujeme podzemnú garáž s dostatkom parkovacích miest. Ale to nie je všetko. 

 

Máme veľkú radosť z toho, že čulý stavený ruch panuje aj nad zemou. Staviame prvé nadzemné podlažia, čo dokazuje aj veľký žeriav, ktorý sa hrdo vyníma nad staveniskom. Projekt Green Corner tak každým dňom naberá čoraz zreteľnejšie kontúry, o čom sa môžete presvedčiť aj na vlastné oči priamo na Račianskej 69. Pokroky na stavenisku môžete okrem toho sledovať aj v galérii na našom webe, na Facebooku aj na Instagrame. O každom ďalšom kroku vás budeme i naďalej pravidelne  informovať.

Ďalšie novinky